Glasno i jasno, ali ne tajno nego JAVNO.

Pretukao suprugu i istjerao je iz kuće

Ponedjeljak, 06 Siječanj 2014 09:40
Ispis PDF

ODŽAK - Obiteljsko nasilje koje se dogodilo u subotu navečer u Odžaku za epilog je imalo jednu povrijeđenu osobu te pritvaranje nasilnog 63-godišnjaka, priopćeno je u policiji.


Incident se dogodio u kući B. B. (63), koji je u vidno pijanom stanju verbalno i fizički zlostavljao svoju 29 godina mlađu suprugu E. B. Zlostavljana žena kazala je policajcima da već duže vrijeme ima problema sa svojim suprugom, s kojim ima maloljetnu djecu. U međuvremenu, dok je policija dolazila na njihovu adresu, suprug ju je istjerao iz kuće.

- Pokušali smo s njim komunicirati, međutim, odbio je suradnju. Pozvali smo ga na informativni razgovor i dobrovoljno je ušao u automobil, a nakon toga smo ga u zgradi policije uhitili jer je postojala mogućnost od ponavljanja djela - kažu u policiji.

Supruga je policajcima ispričala da je B. B., navodno, ranije osuđivan zbog nasilja u obitelji i u Hrvatskoj, međutim, iako je imala vidnu ozljedu noge, odbila je tražiti pomoć lječnika. O nasilju u obitelji obaviješten je dežurni županiski tužitelj u Orašju, a B. B. će biti krivično prijavljen zbog nasilja. U pritvoru je zadržan do otrežnjenja.

JAVNO.ba / Dnevni avaz

Komentari:

Facebook

Tražiš posao?

JAVNO.ba

Partneri

NetRaja.net