Glasno i jasno, ali ne tajno nego JAVNO.

VIDEO (FOTO): Predstavljanje Zbirke pjesama "Za tvoj osmijeh, dijete" razveselilo i stare i mlade

Nedjelja, 08 Prosinac 2013 12:12
Ispis PDF

ŠIROKI BRIJEG - U organizaciji Matice hrvatske Ogranak Široki Brijeg u kinu 'Borak' ove subote upriličeno je predstavljanje Zbirke dječjih pjesama "Za tvoj osmijeh, dijete".

 

Riječ je o Zbirci autorice Ružice Zeljko, koja je upotpunjena izložbom ilustracija iz knjige akademske slikarice Kristine Ćavar. Također, radi se o prvoj objavljenoj zbirci Ružice Zeljko, inače nezaposlenoj majci petero djece.

Pored Zeljko i Ćavar na predstavljanju su pred okupljenima govorili i predstavljačica Blanka Kraljević, kao i Gojko Jelić, koji je pročitao osvrt fra Ante Marića na samu knjigu, s obzirom da je fra Ante bio spriječen nazočiti ovom zanimljivom predstavljanju.

Ujedno, riječ je o prvoj objavljenoj Zbirci pjesama za djecu u izdanju Matice hrvatske Ogranak Široki Brijeg. Posebno veselo bilo je u dijelu predstavljanja koji se odnosio na recitiranje Ružičinih pjesama u izvedbi desetak ovdašnjih mališana.

Svojim nastupom na glasoviru i izvedbom Mozartovih dijela sve nazočne je uveselio mladi Bože Cigić i također upotpunio jednu jako lijepu širokobriješku kulturnu večer.

Nakon predstavljanja Zbirke pjesama "Za tvoj osmijeh, dijete" uslijedio je i prigodni domjenak, a sva prisutna djeca su počašćena i slatkišima što su ih sami sponzori i prijatelji autorice Ružice Zeljko donirali, a to su bile tvrtke "Ataco", "Podravka", te "Lijanovići".

http://www.youtube.com/watch?v=lWdU2oqoZDI

Još malo i fotografija:

Ostatak fotografija možete pronaći na Facebook stranici --- Mili

JAVNO.ba

Komentari:

Facebook

Tražiš posao?

JAVNO.ba

Partneri

NetRaja.net