Glasno i jasno, ali ne tajno nego JAVNO.

Slavica Josipović smijenjena u HDZ-u 1990

Četvrtak, 17 Listopad 2013 11:36
Ispis PDF

VITEZ - Na sinoć održanoj Izbornoj skupštini Županijskog odbora Središnja Bosna HDZ 1990 smijenjena je dosadašnja predsjednica Slavica Josipović. 

Kako neslužbeno doznaje Bljesak.info kako je Izborna skupština na kojoj je sudjelovao i Martin Raguž sa užim predsjedništvom stranke, kasnila više od sat vremena zbog opstrukcija kojim su Rudo Vidović i Slavica Josipović sa nekolicinom članova nastojali da se uopće ista i ne održi samo kako bi se zadržali na dosadašnjim pozicijama.

Raguž je odlučno zatražio da se ide u izborni proces bez obzira na sve, naravno uvidjevši da je više od dvije trećine izaslanika zahtijevalo da se glasa o nepovjerenju Slavici Josipović. Opet po neslužbenim informacijama "Bljeska" da je tijekom same izborne skupštine došlo do žestoke rasprave između većine koju je predstavljao sadašnji novoizabrani predsjednik županijskog odbora Anto Bilić i Slavice Josipović i Rude Vidovića s druge strane, što je u konačnici navodno rezultiralo i suzama Slavice Josipović.

Neimenovani izvor blizak ovoj stranci ističe kako su Slavici Josipović njezine stranačke kolege zamjerali i o tome javno progovorili, nepotizam i zbrinjavanje samo uže obitelji na ionako skromnim pozicijama koje je HDZ 1990 dobio u raspodjeli. Bilo je riječi i o kupovini zemljišta na trasi kojom ide magistralni plinovod kroz Viteška naselja.

Na sve izrečeno pokušala se obraniti da je ona tobože "supruga haškog uznika" i da je ona ugrožena pa i u financijskom smislu te je to bio glavni razlog zbog kojeg je sina postavila za savjetnika kod Vidovića kako bi, kako ona kaže, "spasio obitelj", navodi ovaj neimenovani izvor koji je očito nazočio Izbornoj skupštini.

Prilikom glasovanja velika većina je uvjerljivo smijenila Slavicu Josipović, da bi zatim na njeno mjesto izabrali Antu Bilića kao novog predsjednika županijskog odbora.

Ovaj neimenovani izvor ističe kako se sinoć jasno uvidjelo da ni zamjenik predsjednika Rudo Vidović nema podrške iz županijskog odbora, a po svemu sudeći i prema sinoćnjem izlaganju ni Martina Raguža.

JAVNO.ba / Bljesak.info

Komentari:

Facebook

Tražiš posao?

JAVNO.ba

Partneri

NetRaja.net